<< alla kurser

Impro Longform

En helgkurs i improvisation med ett innehåll som inte erbjudits i Stockholm förut! Det magiska i att uppleva en helt improviserad föreställning, trovärdiga karaktärer, spännande intriger, oväntade vändningar - det är oslagbart!

Vill du själv prova på eller utveckla din kunskap i denna konst? Vi arbetar med att spela scener, att skapa trovärdighet och humor, att vara i nuet och säga ja. Du får prova på flera olika klassiska “långa” former att improvisera i. Framför allt så har vi väldigt roligt tillsammans.
Tidigare erfarenhet av impro är ett krav!

Elin Fredrikson är skådespelare och har spelat improvisationsteater/impro comedy i 12 år. Hon är som improvisatör utbildad av de bästa i världen. Bland andra Keith Johnstone och lärare från IO Chicago, Second City osv. Hon kan både den amerikanska traditionen och den europeiska och är aktiv på scener i Köpenhamn och i Malmö. De senaste 6 åren har hon givit både kvälls- och helgkurser kurser på MAF (Malmö Amatörteater Forum). Hennes kurser är väldigt populära.

Uttalanden från elever:

"Jag har deltagit i flera improkurser med Elin. Varje lektion, trots sena kvällar, har varit full av energi...Elin är öppen för skoj och skratt, och samtidigt för hon analyserande diskussioner och gör professionella presentationer. Jeg har lärt massor, fått vännner för livet, och aldrig tidigare skrattat så mycket!"

“...Elin har en fantastisk förmåga att ge konstruktiv kritik och coaching utan att man känner sig dålig eller som om man har gjort fel. I just say: She is amazing! Gå hennes kurser, det har påverkat hela mitt liv positivt.”

Kursavgift 1600 kr
- medlemmar1600 kr
Betalas före första kurstillfället.
Kursledare:
Elin Fredrikson


Anmälningstiden är ute och kursen har redan börjat.
V.g. kontakta FKC:s expedition för närmare besked.
Tillfällen
 INSTÄLLD
Lördag 30 maj kl. 10:00 - 17:00
 INSTÄLLD
Söndag 31 maj kl. 10:00 - 16:00